HALL OF FAME

Jysk-Fynske mesterskaber 2018

Varde fægteklub var vanen tro helt fremme til de Jysk-Fynske mesterskaber 2018. Det blev til både mange flotte kampe og mange flotte resultater, begge dage.

EM og VM 2018

Varde fægteklubs Stine Olstrøm drog i foråret 2018 til hhv. Sochi og Verona for at forsvare de danske farver til hendes første EM og VM. Hendes målsætninger om at komme i top 64 blev begge gange indfriet, og det har givet blod på tanden i forhold til 2019.

Danmarksmesterskaberne B&U 2018

17. og 18. marts drog en god håndfuld fægtere glade ud fra Varde for at deltage til Danmarksmesterskaberne for børn og unge 2018. Der blev fægtet mange kampe, knyttet venskaber på tværs af klubber og taget medaljer med hjem - alt i alt en super weekend.


Jysk-Fynske mesterskaber 2017

Varde fægteklub var vanen tro helt fremme til de Jysk-Fynske mesterskaber 2017. Det blev til både mange flotte kampe og mange flotte resultater.


Danmarksmesterskaber -B&U

2017

Den 18. og 19. marts tog fire friske piger fra VFK til Birkerød hvor de deltog i Danmarksmesterskaberne for børn og unge. De fægtede super flot, og på individuel fægtede Elisa Candian sig til en 13. plads, Thea Carlsen fik en 10. plads, Sofie Christiansen fik en 5. plads og Stine Olstrøm fægtede sig til finalen og fik en 2. plads.

Pigerne fægtede også holdkamp hvor de kæmpede sig til en flot 2. plads!

På dette billede ses pigerne til venstre i de sorte træningsdragter.

Jysk Fynske Mesterskaber

2016

Mange glade og modige fægtere fra Varde Fægteklub, var med til "Jysk Fynsk Mesterskab - 2016". 

Som man kan se på billedet, blev der høstet mange medaljer af både store og små. - Nogle vardefægtere stillede endda op på både kårde og fleuret

.

Kieler Woche Turnier

Fleuret, senior herre - 2016

Christoffer Grove Lauridsen gav den gas på pisten til Kieler Woche Turnier i Tyskland. Efter mange gode og hårde kampe, vandt han finalen.

Her ses han på førstepladsen.