STÆVNETURE

Vi har et skønt sammenhold i Varde Fægteklub. Det er med til at gøre stævneturene endnu mere hyggelige. Vi er gode til at hygge os, og får altid det bedste ud af ventetiden. Når vi tager til stævner i udlandet, står den ofte på sightseeing, hyggelige restauranter og nogle gange lidt shopping - men vi sørger selvfølgelig for, at alle er friske og udhvilede på stævnedagen.


Sieben Türme-Turnier i Lübeck 22.-23./9 2018

En god weekend i Lübeck til Sieben Türme-Turnier, med masser af træning og gode resultater for Varde Fægteklub.
Stævnet blev afholdt af Hanseatischer fechtklub Lübeck, i Burgfeldhalle. Så der var flere som måtte temmelig tidligt op for at være klar til opvarmning i Lübeck før 08:30 lørdag.
Stævnet blev afviklet forholdsvist effektivt, på trods af bøvl og forsinkelser forårsaget af udfordringer med de skærme som skulle fremvise resultaterne.
VFK stillede med tre fægtere i kategorien schüler(puslinge), og skaffede klubben en flot anden plads i et stærkt felt af piger og en første plads blandt drengene.
Tre fægtere stillede op i U17. De repræsenterede alle VFK på flotteste vis og til sidst stod der også her VFK fægtere på skamlen, endda på den øverste.
Det var en fornøjelse at se klubånden og sammenholdet imellem klubbens fægtere. De store hjalp og coachede på fornemste vis de mindre, når Jan var optaget af at dømme og de mindste kvitterede ved at dele deres sejre og nederlag med deres forbilleder.
På anden dagen, var det de større drenge, som skulle i aktion. En i U14 og to Seniorer. Også her blev der fægtet en masse gode kampe og klubbens fægtere placerede sig igen flot. Med en 1.plads i U14 samt en 3. og 5. plads til seniorerne.
Nu er der blot tilbage at tage alle disse nye indtryk og erfaringer med hjem i træningshallen.

Danmark: Trekanten International (27. og 28. maj 2017)

D. 27. og 28. maj afholdtes Nordiske Mesterskaber og Trekanten International. Der var masser af gode kampe og fægtere fra hele verden. Super spændende tur.

Danmark: Karup Fægtelejr (19., 20. og 21. maj 2017)

Varde Fægteklub har været afsted på træningslejr på Karup Flyvebase. Det var en spændende tur, med både fleuret og sabelfægtning, militær forhindringsbane, rundtur og meget andet. Se flere gode billeder under Galleri.Sverige: Malmø Open  (8. og 9. april 2017)

Endnu en hyggelig og lærerig tur, som du kan læse meget mere om ved at trykke på knappen:

Tyskland: Bad Segeberg  (1. og 2. april 2017)

En god tur og flotte resultater. Læs om turen ved at trykke på knappen: